Včeraj,  1. junija 2017 je v podjetju ETRA d.o.o., Bukovžlak pri Celju potekalo zelo zanimivo strokovno srečanje Kluba podjetnikov ZLATOROG Celje na temo »V družbi odličnih – Zakaj je podjetje Adria Mobil prejemnik nagrade PRSPO 2016«.

V okviru srečanja sta predstavnici Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urada RS za meroslovje, ki pokriva področje poslovne odličnosti v Republiki Sloveniji, ga. Mateja Valenci in mag. Dominika Rozoničnik predstavili Model poslovne odličnosti EFQM ter njegove koristi za dvig konkurenčnosti, nenehno rast in ustvarjanje uspešne poslovne zgodbe.

V nadaljevanju pa je generalna direktorica ADRIA Mobil d.o.o., Novo mesto, ga. Sonja Gole predstavila njihovo poslovno pot, kako so vpeljevali model EFQM v organizacijo, se po njem samoocenjevali, rastli, izboljševali ter na podlagi kritične samoocene tudi pisali rastočo knjigo poslovne odličnosti.

Druženje se je zaključilo s široko in konstruktivno razpravo o poslovni odličnosti med vsemi udeleženci in gosti. Dogodek je moderirala v luči odličnosti mag. Karmen Gorišek, specialistka za strateški HRM in razsodnica v postopku PRSPO.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenesi [1.93 MB]